Home Form

Vil du ha et adrenalin spark ?

Prøv en spændende oplevelse med wingsurf. Der er forskellige måder at lære denne nye sport på, vælg hvad der passer dig bedst !

Hvorfor Wing Surfing?

Wingsurfing sigter ikke at udskifte windsurfing, kiteboarding og surfing. Det er et komplement, noget mere, et altenativ og en underafdeling af surf og sejlads.

Fra da jeg begyndte at lære denne sjove nye sport,spekulerede jeg på hvordan jeg kunne lære videre til andre. Idag har jeg en klar idé om hvordan undervisningen skal organiseres. Det betyder også at jeg er ret sikker på at min undervisnings methode vil følge udviklingen af udstyret.
KIIL-NIELSEN Jonas
Instructor
Bestil din session i dag!

Wing Foil

Wing foiling er sporten hvor man bruger et foilbræt og et oppustet sejl holdt med hænderne. Det er om at krydse omkring, more sig og få vandsportsentusiaster med kun bølgeridnings erfaring til at opleve også vind og sejloplevelsen.

Wing SUP

Dette er den mest sikre måde at opleve wingsurf på. En lang tur med vinden i ryggen på et stort bredt SUP giver basis viden for at lære videre.

Wing Skate

Den langt bedste måde at begynde med en vinge er at dyrke noget skateboard. Du vil hurtigt forstå hvordan en vinge skal styres fordi på hjul får du et direkte og klart feedback.